Alcohol en Schimmelinfectie

Veel mensen hebben op een of andere manier het idee dat alcohol schimmelinfectie kan doden. Echter, het doden van Schimmelinfectie met alcohol veroorzaakt alleen maar meer problemen, en dit is waarom.

Schimmelinfectie is een schimmel, en het leeft in de dikke darm van ieder mens. Het probleem is, wanneer de schimmel ongecontroleerd blijft, is het in staat om te groeien en wordt het een probleem. De recente ontdekking is dat het gebruik van antibiotica en steroïden in de moderne geneeskunde de grootste oorzaak zijn voor schimmelinfectie en schimmelinfectie problemen.

Als u denkt dat alcohol schimmelinfectie dood moet u dit zo snel mogelijk vergeten. De schimmel groeit in je lichaam als er een overvloed is van gist en suiker. Dit zijn de voedingsmiddelen waar de infectie mee kan groeien (lees hier meer over op). Dit is de reden waarom het doden van Schimmelinfectie met alcohol geen goed idee is. De twee grootste ingrediënten in alle alcohol zijn suiker en gist. Er zijn tal van natuurlijke oplossingen, waarom zou je het dan met alcohol doden?

stop alcohol bij schimmelinfectie
Geneesmiddelen en zalfjes zijn ook geen goed idee. Er zijn twee problemen met deze oplossing. De eerste is dat zij alleen de huidige uitbraak behandelen, en niet het onderliggende probleem van de schimmelinfectie. De tweede is dat er vaak bijwerkingen van de moderne geneeskunde zijn. Zoals ik al zei, antibiotica en steroïden zijn de reden dat we schimmelinfectie erger maken. Blijf bij de natuurlijke oplossingen, het heeft geen bijwerkingen en het kan alleen maar gezond zijn.

Eindelijk is er een manier om het binnen vijf uur al te verminderen!

FEIT: Er zijn honderden van gevaarlijke drugs om schimmelinfectie te behandelen en maar heel weinig natuurlijke behandelingen. Medicijnen hebben afschuwelijke en gevaarlijke bijwerkingen, terwijl alle natuurlijke geneeswijzen dit niet hebben. Als je wilt weten wat, of je wil schimmelinfectie  nu gelijk stoppen, klik dan onmiddellijk door en behandel gelijk je schimmelinfectie op puur natuurlijke wijze.

KLIK HIER OM SCHIMMELINFECTIE TE STOPPEN….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>