Hartelijk Bedankt voor je aanmelding

Hartelijk Bedankt voor je aanmelding

Mijn naam is Femke de Boom en via internet heb ik meer dan 3.600 mensen (nieuwsbrief abonnees, waarvan +1.200 cliĆ«nten) mogen adviseren over hun schimmelinfectie, hun mogen coachen om hun doel te bereiken en hun gidsen met technieken en complete voedingsschema’s mogen aanbieden.

Wie is Femke de Boom

Je zult van mij de komende weken emails ontvangen, meestal met waardevolle informatie (of het waardevol is laat ik aan jou over om dat te bepalen ).

 

Iedere email bevat een ‘afmelden link’, dus afmelden kan te allen tijde.

Ik heb zelf ook een hekel aan spam, dus jouw email adres zal nooit met anderen worden gedeeld.

 

Ik zal je vandaag al de eerste nieuwsbrief sturen, houd je inbox dus goed in de gaten ;)

 

Tot snel!

 

Femke de Boom