Candida En Stress – Deel 3

4. Massage Therapie

Massage therapie is een geweldige aanvulling op de behandeling van Candida infectie, vooral in combinatie met regelmatige lichaamsbeweging.

Voordelen voor de gezondheid van de massage:

  1. Ontspanning.
  2. Kan immuniteit stimuleren.
  3. Vermindert stress (stress maakt meestal Candida-infectie erger)
  4. Kan de aanmaak van endorfine stimuleren.
  5. Vermindering van de spanning binnen de spieren.
  6. Kan de slaap verbeteren.

5. Slaap

Voor de meeste volwassenen, is 7 tot 8 uur per nacht de beste hoeveelheid slaap.
Verder dan alleen het herstel van uw lichaam en het verhogen van de energieniveaus, zijn er veel voordelen van slapen.

Het immuunsysteem en organen kunnen de aandacht vestigen op reiniging en restauratie. Dit is het moment waarop je lichaam de afvalstoffen die zich ophopen in je lichaam aanpakt en repareert in principe de schade die je bent opgelopen, dit noemen ze cellulaire schade.

Het nemen van een dutje van gemiddeld 15-30 minuten per dag kan heel veel herstellen in je lichaam. Wanneer u stopt met alle activiteiten waar u mee bezig was en even gaat liggen met je ogen dicht, rust zowel je geest en je lichaam die hebben op dat moment een kans om diep te ontspannen. Wanneer je elke dag dezelfde ritme aanpakt gaat je lichaam ‘’logisch’’ werken. Dit gaat voor o.a. veel minder geestelijke spanning zorgen, waardoor je ook de kans op stress vermindert.

Conclusie

De behandeling van Candida infectie gaat niet alleen over de Candida Behandeling en Anti-schimmels. Het is vaak onze levensstijl, dat maakt het verschil. Dit is ook een reden waarom ik iemand die veel lijd aan de candida infectie sterk aanmoedig om op zijn minst goed na te denken over deze stappen. Ik raad mensen ook aan om met Candida gerelateerde ziekten de hierboven genoemde stappen te evalueren en hun stress niveau zo veel mogelijk te verlagen. Want vergeet niet dat stress een grote invloed heeft op je leven en op de mensen om ons heen. Probeer hoe dan ook je stress niveau zo laag mogelijk te houden.

Wil Je Van Schimmelinfectie Afkomen? Klik Dan Hier…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>