Candida & Stress – Deel 2

2. Diepe ademhaling

De meeste mensen vergeten om goed adem te halen. Met het vergeten van ademhalen bedoelen we natuurlijk niet dat je stopt met ademhalen maar het manier van hoe je adem haalt. Veel mensen beseffen niet hoe belangrijk dit kan zijn voor je eigen gezondheid. Diep adem halen heeft veel voordelen en ook betrekking op candida dus: ·

Haal diep adem, want er is iets wat je moet weten:

Zuurstofvoorziening van het lichaam remt Candida.

Diep ademhalen, kan voor vermindering zorgen van vermoeidheid, angst en stress. Geen health club lidmaatschap nodig.

Ademen is uiteraard noodzakelijk voor ons bestaan, maar velen van ons hebben de neiging om oppervlakkig en moeizame ademhalingen te nemen. Een slechte ademhaling maakt je sneller kwetsbaar voor ziekte en stress, omdat er minder zuurstof beschikbaar is voor het lichaam, vooral in de hersenen voor het helder denken.

Candida is het meest gebruikelijk in een zuurstofarme omgeving en zuurstof kan candida doden. Door bewust gericht te zijn op de ademhaling en het vervangen van oppervlakkige en onregelmatige ademhalingen kan je met diepere ademhalingen beter zuurstof je lichaam krijgen, dit helpt om spanning en hoofdpijn te voorkomen.

3. Lichamelijke activiteit

Zelfs een korte wandeling is goed genoeg.
Probeer regelmatige fysieke activiteiten te doen en sedentaire activiteiten te verminderen. Dit versnelt de procedure om candida te stoppen.

Studie na studie heeft aangetoond dat regelmatige lichaamsbeweging een positief effect heeft op zowel het lichamelijke en geestelijke welzijn.

Voordelen voor je gezondheid:

  • Zuurstof en zweten kunnen je helpen je lichaam te ontdoen van gifstoffen.
  • Oefening kan helpen om een ​​gezonde bloedsuikerspiegel te bevorderen.
  • Het lichaam maakt endorfine aan die je lichaam kunnen stimuleren.
  • Je zult je automatisch beter voelen.

Oefening stimuleert de hersenen om positieve chemische stoffen (endorfine) aan te maken. Hiermee bent u gerust, gelukkiger en meer tevreden met het leven. Blijf lichamelijk actief maar probeer ook een goed slaapritme aan te houden. Dit vermindert je stress. (Zie punt 3)

De volgende 2 tips worden later behandeld…

Wil Je Van Je Schimmelinfectie Afkomen? Klik Dan Hier….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>