Kinderen & Schimmelinfectie | Kinderen en Schimmelinfectie

Ook kinderen en baby’s kunnen last hebben van schimmelinfectie. Kinderen kunnen schimmelinfectie krijgen op een klassiek manier; spruw, huiduitslag, waaronder luieruitslag, anale huiduitslag en zelfs schimmelinfecties van de sinussen(Sinussen of bijholten zijn ruimten in de schedel die vol met lucht zitten en in verbinding staan met de neus). Het goede nieuws met kinderen is dat de schimmelinfectie sneller geneest dan volwassenen.

Symptomen kunnen zijn:

- Frequente en zware luieruitslag.
– Andere “eczeem” type huiduitslag.
– Spruw (in de mond of op de lippen of tong)
– Ergere symptomen op vochtige dagen of in vochtige omgevingen
– Terugkerende oorproblemen
– Hoofdpijn
– Hyperactieve momenten.
– Leerproblemen
– Vaak prikkelbaar
– Lopende verstopte neus, hoesten of een piepende ademhaling.
– Ongelukkig, moeilijk te behagen.

Hoe “krijgen” kinderen Schimmelinfectie?

kind met schimmelinfectie

De meeste tijden, is deze schimmelinfectie onbalans in de darmflora veroorzaakt door veelvuldig gebruik van antibiotica of steroïden (zoals astma medicatie of antibiotica voor oorontsteking). Sommige kinderen zijn gewoon gevoelig voor schimmelinfectie: dat zijn de kinderen die als baby spruw, gist luieruitslag hebben gehad. Veel baby’s blijven huiduitslag en andere infectie problemen krijgen wanneer ze ouder worden.

Schimmelinfectie bij kinderen is behandelbaar! Veel dokters weten dit niet en willen het oplossen met een antibiotica kuur waar veel kinderen erg gevoelig voor zijn.

Als je arts je niet helpt of niet kan helpen begrijp ik dat. Artsen zijn berucht voor het niet kunnen koppelen van schimmelinfectie met ziektes bij kinderen.

“Afgaande op de contacten met enkele honderden ouders de afgelopen jaren, is er helaas slechts ongeveer een arts van de 20 of 30 die serieus is om schimmelinfectie en ziektes te koppelen. De meeste artsen wat betreft met schimmelinfectie zijn vrij gerust, en beweren dat het snel overgaat bij kinderen. Ik wou dat ze gelijk hadden, maar helaas zitten ze ernaast.

Wil Je Jouw Kinderen Ook Verlossen Van Schimmelinfectie Klik Dan Nu Hier…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>