Oorzaken Schimmelinfectie

Oorzaken


Schimmelinfectie?

Oorzaken schimmelinfectie ? Wat is nou DE oorzaak? Het is eigenlijk een strikvraag want er is geen een oorzaak. Schimmelinfectie is een zeer ingewikkelde ziekte (die niet wordt erkend door vele artsen), het wordt veroorzaakt door vele factoren, bijvoorbeeld de omstandigheden en onze levensstijl. Velen van ons lijken genen de schuld te geven voor onze ziekten en kwalen. Het is de menselijke natuur.

De waarheid is, dat de genen een rol spelen in onze gezondheid, maar het is zeker niet de enige factor. Genen bepalen welke ziekten een hogere kans hebben, maar uiteindelijk is het onze levensstijl die beslist of we gezond zijn, of een bepaalde ziekte gaan krijgen. Dus, laat de genen zoals ze zijn. Deze kunnen namelijk niet aangepast worden, laten we ons focussen op de omstandigheden en onze levensstijl.

De Oorzaken Schimmelinfectie ?

Oorzaken schimmelinfectie 1: Zwangerschap
De meeste van jullie weten het niet, maar onze aanleg voor ziekten is sterk bepaald tijdens de zwangerschap. Als je moeder geconfronteerd word met enorme stress tijdens de zwangerschap, en schadelijke medicijnen / stoffen gebruikt(e), of niet de juiste voedingsstoffen gebruikt, zullen jou die zeker negatief beïnvloed hebben. Ook arbeid speelt een heel erg grote rol. Studies hebben aangetoond dat indien de arbeid langer dan 12 uur is, het kind even veel lijdt als de moeder, op de lange termijn natuurlijk. Ja, zwangerschap / arbeid is niet echt een van de specifieke oorzaken van schimmelinfectie, maar het is wel iets dat een ziekte kan veroorzaken.

Antibiotica zijn oorzaken schimmelinfectie


Oorzaken schimmelinfectie 2: Antibiotica
De meeste mensen hebben schimmelinfectie omdat ze te veel antibiotica namen als kind, of jonge volwassene dit kan een van de oorzaken schimmelinfectie zijn. Als voorbeeld kan je een tiener nemen die chronische acne heeft gehad. Zo een iemand word antibiotica voorgeschreven. Het doel van deze antibiotica is het doden van de slechte bacteriën, maar omdat de antibiotica geen onderscheidt kan maken tussen goede of slechte bacteriën worden ook deze gedood.
Hierdoor ontstaat er een situatie waarin schimmelinfectie de kans krijgt om te groeien. Daarom is antibiotica slikken geen goed idee. Als u antibiotica gebruikt voor acne, STOP dan met alle middelen. Antibiotica, crèmes, lotions zijn de ware oorzaken van je kwaal. Ze pakken alleen de symptomen aan en niet de oorzaak.

Oorzaken schimmelinfectie 3: Anticonceptie pillen
Dit gaat hand in hand met antibiotica. Veel vrouwen met schimmelinfectie stoppen met het gebruik van anticonceptiepillen, dit komt omdat ze te veel anticonceptiepillen namen toen ze jonger waren. Het is aangetoond dat anticonceptiepillen aangevuld zijn met oestrogeen, deze kunnen goede bacteriën doden, en kunnen de groei van de gist bevorderen. Als je een vrouw bent, weet je waarschijnlijk al dat de pil bijwerkingen heeft als je dit te vaak slikt.

Oorzaken schimmelinfectie 4: Stress
Je kunt je afvragen. Hoe kan stress schimmelinfectie veroorzaken? Nou, waarschijnlijk heb je weleens gehoord van cortisol, dit is een stof die vrijkomt als je te veel stress voelt. Cortisol kan je bloedsuikerspiegel verhogen in de bloedbaan. Dit voedt in wezen de gist. Daarnaast zal teveel cortisol druk zetten op je immuunsysteem, dit betekent dat het zich niet kan verdedigen tegen deze begroeiing. Deze twee oorzaken schimmelinfectie versterken elkaar, wat leidt tot schimmelinfectie.


Oorzaken schimmelinfectie 5: Ongezonde stoelgang

Constipatie is een veel voorkomende kwaal, en moet serieus worden genomen. Constipatie bij een stoelgang leidt tot een traag, langzaam spijsverteringssysteem. Als gevolg, worden hiermee je darmen meer alkalisch en ontstaat Schimmelinfectie in alkalische omgevingen. Obstipatie wordt veroorzaakt door simpelweg het eten van verkeerde voedingsmiddelen. Wij mensen zijn niet bedoeld om sommige dingen te verteren, zoals zoete aardbei taart, bier en snoep. Verbruik meer natuurlijke, gezonde levensmiddelen en het zal de constipatie doen verdwijnen.

Wil Je De Oorzaken Schimmelinfectie Ook Aanpakken En Van Schimmelinfectie Af Komen?

Klik Hier Om Van Schimmelinfectie Af Te Komen…

Dit is een artikel over Oorzaken Schimmelinfectie

2 thoughts on “Oorzaken Schimmelinfectie

  1. Goeie informatie, ik heb het namelijk ook meteen gekregen na pilgebruik. Dus dat zou zeker de oorzaak kunnen zijn, anders zou ik het net weten ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>