Schimmelinfectie Dieet Mythen Deel 1

Er zijn vele mythen over wat je echt moet eten en niet eten als je schimmelinfectie hebt. Veel van deze zijn verdeeld omdat iemand ze heeft gehoord en dat weer zo heeft doorverteld, als gevolg daarvan schijnt iedereen te denken dat ze waar zijn. Deze mythen kan iedereen verzinnen maar ik zal je ze even vertellen:

Mythe 1: Je moet geen gekweekt voedsel eten!

Ik weet niet waar mensen dit vandaan halen, maar dit is gewoon fout. Gekweekte voedingsmiddelen bevatten veel van probiotica, die goed zijn in het herstellen van een gezonde darmflora. Als je niet genoeg probiotica consumeert, zal de schimmelinfectie blijven bloeien in je darmen.

Andere gekweekte voedingsmiddelen die geweldig zijn voor de schimmelinfectie patiënten zijn zelfgemaakte yoghurt. Zorg ervoor dat ze ongezoet zijn en gemaakt van een koe of geit. Voeg in plaats daarvan simpelweg wat kruiden toe zoals gember, of nootmuskaat. Dit helpt voorkomen dat het slijm vorming wordt. Tenslotte, is zuurkool ook een uiterst gezond gekweekt voedsel. Net zoals yoghurt, het helpt je darmen, en herstelt een gezonde balans van bacteriën.

Mythe 2: Je moet geen kruiden eten.

Ook nog een valse mythe. Het klopt wel dat je geen ketchup moet benuttigen, maar andere kruiden zijn perfect in orde zoals mosterd, vissaus, olijfolie, en gember. Ik raad zelfs aan om mierikswortel te gebruiken bij je eten, want het heeft een reputatie van het doden van die slechte gisten. Niet alleen al deze maken je voedsel goed smaken, maar het zal bijdragen tot het wegwerken van schimmelinfectie.

Mythe 3: Azijn is slecht voor je.

azijn mythe schimmelinfectieDit is een zeer populaire mythe, en het is gewoon verkeerd. Al vele jaren is azijn gebruikt als een hulpmiddeltje door mensen om gist infecties te genezen. Azijn wordt ook gebruikt rond het huis om spullen schoon te maken. Het is zeer zeker niet slecht voor je. Zoals ik al zeg het word gebruikt als hulpmiddel.


Wil Je Van Schimmelinfectie Afkomen ?  Klik Hier…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>