Schimmelinfectie Dieet Mythen Deel 2

Mythe 4: Eet geen koolhydraten

koolhydraten en schimmelinfectie De meeste mensen geloven dat het eten van teveel koolhydraten de gisten zal voeden. Hoewel dit gedeeltelijk waar is, betekent dit niet dat we alle soorten koolhydraten moeten vermijden. In werkelijkheid zijn er een aantal koolhydraten dat niet zal helpen schimmelinfectie te voeden, zoals granen en rijst. Dit zijn complexe koolhydraten en hebben hier verder geen effect op Je moet nog wel proberen om bepaalde soorten brood te vermijden. Het bevat een stof genaamd gluten (je zult waarschijnlijk wel gehoord hebben hoe slecht het is). Gluten is extreem allergisch, en veroorzaakt aandoeningen zoals lekke darm syndroom.

Mythe 5: Vermijd voedsel met gist

Het klopt dat je bepaalde voedsels wel moet vermijden maar zeer zeker niet allemaal. Bijvoorbeeld bepaalde voedsels met vitamine b zullen u lichaam een enorme energie boost geven die je nodig hebt bij het reinigen van de schimmelinfectie.
Er bestaat dus wel een schimmelinfectie dieet maar kun je eigenlijk veel soorten voedsels wel eten zolang je de volgende principes maar aanhoudt:

  1. Bereid je eten met stoffen / specerijen die gisten zoals gember doden.
  2. Zorg ervoor dat u geen constipatie-inducerende voedsels eet. Wanneer het voedsel te lang verblijft in je dikke darm heeft het slechte consequenties.


Het candida dieet kan een belangrijk element zijn voor het versnellen van de fases om schimmelinfectie te stoppen. 30% van je candida problemen zal verminderen als je de discipline aanhoudt om de juiste anti-candida dieet te volgen gedurende 3-5 maanden, als onderdeel van een strikte stop schimmelinfectie stappenplan. Er zijn dus veel misvattingen over wat je nou wel en niet kunt eten in de volgende artikel zal ik hier meer over vertellen.

Wil je gewoon direct van je schimmelinfectie af komen?

KLIK HIER om van schimmelinfectie af te komen…Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>