Schimmelinfectie En Stinkende Adem

Het is een veel voorkomende misverstand dat een van de grootste oorzaken van stinkende adem wordt veroorzaakt door het voedsel wat je eet, voornamelijk knoflook en uien. Als je jezelf ooit afgevraagd hebt of je daadwerkelijk slechte veroorzaakt door schimmelinfectieadem hebt, heb je het waarschijnlijk vaker gehoord van andere mensen. Is het je verbeelding of zijn mensen er van bewust of bewegen ze hun gezichten in de tegenovergestelde richting.
De zorg begint uit te breiden tot uw dagelijks leven, en voor het uitgaan met vrienden of het bijwonen van belangrijke zakelijke bijeenkomsten, vind je het natuurlijk veel erger en wil je weten wat het probleem is. Dat hoort tot de meest beproefde en betrouwbare methode om na te gaan of uw adem echt zo slecht ruikt als je denkt.

Wanneer wordt het je duidelijk is geworden, begin je te zoeken naar wat nou mogelijke slechte adem veroorzaakt. Mondhygiëne is een van de eerste oplossingen waar je naar toe kunt kijken. Hiermee word bedoeld flossen, mondspoelingen en het schoon maken van je tong.

Na deze mondhygiëne, bezoek je de tandarts, zodat je de binnenkant van je mond kunt controleren voor

  1. tandvleesaandoeningen,
  2. tandbederf
  3. leukoplakie
  4. een witte of grijze patch die zich ontwikkelt op de tong of de mond.
  5. Ontsteking van het tandvlees rond de kiezen
  6. Zweervorming aan de binnenkant van de wangen of tong.
  7. Een klacht die de zijkanten en de oppervlakte van de tong bedekt met een lappendeken van rode vlekken

Als de tandarts bevestigt dat jouw mondhygiëne op peil is, begin je een onderzoek naar stinkende levensmiddelen.

Steevast wordt slechte adem veroorzaakt door de activiteit van de bacteriën die leven op of onder de tong. Dit zijn dezelfde microben die andere warme, vochtige weefsel rondom ons lichaam bewonen, dit is waarom die gebieden soms een slechte geur kunnen hebben. Schimmelinfectie is een natuurlijk een veel voorkomend organisme dat zich voedt met alles wat zich hier allemaal in bevind. De bacteriën van schimmelinfectie kunnen dus wel eens een oorzaak zijn hiervan.

Symptomen kunnen ook worden verergerd als je last heeft van ‘post nasale drip’’ (irritatie van de luchtpijp en luchtwegen door vocht afkomstig uit de neus en keel, waardoor iemand moet hoesten) een aandoening die je voortdurend maakt, ruikt en ziet een aantal van die overtollig slijm. Dit loopt langs de achterkant van de keel in de mond waar het op gevoed wordt door de organismen die leven in de mondelinge holte.

Als je gevoelig bent voor stinkende adem, moet je ervoor zorgen dat jouw dieet een oplossing gaat worden. Dit kan je doen met bepaalde ingrediënten. Deze kunnen bacteriën onder controle houden.  Dit is gunstig voor je schimmelinfectie en voor je slechte adem.

Meer Informatie Om Van Schimmelinfectie Af Te Komen? Lees Verder…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>