Seks & Schimmelinfectie | Seks en Schimmelinfectie

Waar seks wordt afgeraden?

Seks met een schimmelinfectie is zeker niet aangeraden als jij, of jouw partner een Schimmelinfectie heeft. Wanneer je hiermee verder gaat beperk je in principe de mogelijkheid van een genezing. Inderdaad in het kort betekent dat, als je seks blijft hebben dat je nooit een goede genezing zult hebben, dat terwijl de symptomen van tijd tot tijd kunnen verdwijnen, alleen de infectie blijft terugkeren.

Hier, zal je ontdekken wat de oorzaken zijn van jouw infectie, en hoe je een snelle, blijvende genezing kunt bereiken, zodat je jouw relatie vrij van schimmelinfectie kunt hervatten.
Het belangrijkste om te begrijpen over het hebben van seks met een schimmelinfectie is dat de infectie kan worden overgedragen van de ene partner naar de andere, ook al is seks zelf niet de onderliggende oorzaak van de schimmelinfectie. Door dit te weten en te accepteren, bent u halverwege de uitroeiing van uw infectie.

De eerste stap in het proces is seksuele activiteiten te schrappen van u lijst, terwijl je verder gaat met je behandeling. Dit kan moeilijk zijn voor jou en jouw partner, maar het resultaat is een genezing van de schimmelinfecties voor jullie allebei.
De echte oorzaak van jouw schimmelinfectie is een schimmel genaamd Candida albicans. De grootste deel van de bevolking heeft deze ‘’candida albicans’’ al in hun lichaam. Het leidt meestal niet tot een probleem tot dat hij transformeert in een schimmelinfectie. Deze transformatie kan optreden door zaken als;

  • verlaagd immuunsysteem,
  • hoge suiker concentratie (diabetes)
  • antibiotica
  • zwangerschap
  • orale contraceptiva
  • stress
  • enz.

Dus nu, wat voor soort behandeling? De basis moet zijn dat het snel is (hoe sneller hoe beter), veilig en permanent.

Lees nu Hier Hoe Je Van Je Schimmelinfectie Afkomt…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>